PDA

View Full Version : Vistior page bork?



Peegee
11-17-2010, 05:58 PM
I was wondering if anybody else is getting the same behaviour:

<a href="http://i56.:bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou:/143m1hf.jpg"><img src="http://i56.:bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou:/143m1hf.jpg" width=10 height=7 border=0 /></a>

<a href="http://i55.:bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou:/zbotg.jpg"><img src="http://i55.:bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou:/zbotg.jpg" width=10 height=7 border=0 /></a>

It works under kitty fantasy o_O so my first thought that IE was bork might be wrong.

Hollycat
11-17-2010, 06:19 PM
.....what? All I see on my page is two white squares......

Peegee
11-17-2010, 06:22 PM
....

Rantz
11-17-2010, 06:31 PM
I'd test it properly, but IE has mysteriously disappeared from my computer. I just noticed this.

Peegee
11-17-2010, 06:51 PM
I'd test it properly, but IE has mysteriously disappeared from my computer. I just noticed this.

c:\progra~1\intern~1\iexplore.exe ?

Rantz
11-17-2010, 07:30 PM
Just because you used the tilde suffixion I fixed it.

Peegee
11-17-2010, 07:51 PM
Just because you used the tilde suffixion I fixed it.

Yay!

Peegee
11-22-2010, 09:59 PM
Another bork -

<img src="http://i55.:bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou:/33cy7bl.jpg" height=100 width=128 border=0 /> (http://i55.:bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou::bou:/33cy7bl.jpg)

Hollycat
11-23-2010, 12:32 AM
I see it now, earlier this month it happened to me in the blogs, but... not all sideways like, it was more like all the posts had been stacked into one space