PDA

View Full Version : Math- Thats right... MATH!



Goldenboko
12-08-2006, 03:23 PM
Alright using math.... find out how many usernotes you should have if they continue the way they are going in exactly 1 year.

I've been here for about 1 half of a year. In that time I got 267 usernotes. So if you multiply the time I've been here by 2 you get a year.
6 months X 2= 1 year

So if you multiply my usernotes by two you should get a year's usernotes
267X2= 534
Then if you add a year's usernotes by my current you get...
534+267=801

In 1 year I should have 801 usernotes total. What about everyone else?

Bunny
12-08-2006, 03:25 PM
I'll have 70 user notes by next year!

Was I supposed to show my work?

Goldenboko
12-08-2006, 03:27 PM
I'll have 70 user notes by next year!

Was I supposed to show my work?

If want to. Meh, it'd help people believe you.

Christmas
12-08-2006, 03:32 PM
I'll have 70 user notes by next year!

Was I supposed to show my work?

C'mom guys, let's make this happen! :bigsmile:

Owen Macwere
12-08-2006, 03:33 PM
I been here 9 months or so and have 500 usernote so if i stay active then at next september I'll have 1000 usernote. Not much. =_=

o_O
12-08-2006, 03:41 PM
I've had 102 usernotes in a little over 5 years, but usernotes didn't exist beyond 2.5 years ago, so I've had 102/2.5=40.8 usernotes per year, meaning I can expect to have somewhere in the vicinity of 102+40.8=142.8 usernotes in one year's time, provided I continue to post at a similar rate to what I manage now.

Joy. :p

Denmark
12-08-2006, 04:03 PM
by mr. face's theorem (that usernotes did not exist more than 2.5 years ago), i have received 839 usernotes/2.5 years = 335.6 usernotes/year. therefore, an extrapolation of this line would lead me to believe i should have 839+335.6 = 1174.6 usernotes by this time next year. However, I figure that I receive usernotes at a much slower rate than that. The rate cannot be described purely by a linear curve. a sinusoidal curve would be much more apt to describe my usernote rate.

Christmas
12-08-2006, 04:24 PM
I'll have 70 user notes by next year!

Was I supposed to show my work?

C'mom guys, let's make this happen! :bigsmile:

C'mom everyone, we can do it like by this WEEK!!! YA! :bigsmile:

edczxcvbnm
12-08-2006, 05:06 PM
I have been here since 1998...so that is about 8 years.

8 * 365 = 2920 days

I have 61 usernotes.

61/2920 = 0.02089041095 user notes per day.

So if I multiply that by 365 in a year from now I will have 68-69 user notes.

I fucking rule.

Del Murder
12-08-2006, 05:11 PM
You should probably count that from the time user notes were enabled instead of when you joined. But I don't know when that was.

edczxcvbnm
12-08-2006, 05:26 PM
I also should count from the time I really joined instead when the site said I joined. Last I checked EoFF didn't even exist in any form 1998 XD

Little Blue
12-08-2006, 08:31 PM
I've been here 1 year and 17 days = 382 days.

I have 48 usernotes

that gives 0.127 usernotes day<sup>-1</sup> (to 3 significant figures).

Extrapolation for the end of my second year here next November, of course assuming that the rate of change of usernotes remains constant, implies I'll have 0.127 * 365 * 2 = 91.7 usernotes. Or 91 usernotes with the 92nd popping up a week or so later.

Yamaneko
12-08-2006, 08:37 PM
Last I checked EoFF didn't even exist in any form 1998 XD
It existed in the heart of a young Southern California teenager.

Spammerman
12-08-2006, 08:40 PM
1 year 10 months. 156 notes,
156 divided by 22 equals about 7.
7*12=84
156+84=240 usernote in 1 year.

This isnt really a good way to do this, because the usernote rate changes dramatically. before, when Crash was here, We had a usernote battle which actually got me some userntoes, then it died down. Then people gave me usernote sout of pity.

Bunny
12-08-2006, 08:42 PM
Last I checked EoFF didn't even exist in any form 1998 XD
It existed in the heart of a young Southern California teenager.

Everyone knows Southern California was founded in 1999. Silly Yamaneko.

Burtsplurt
12-08-2006, 08:48 PM
A massive 22 in 5.4 years. And I don't care that usernotes weren't around for the first 3 years of that, because it makes my answer look even less impressive if I use the full amount.

So, 22/5.4 = 4.07 per year. So by next year I'll have 26. It's going to be a good year. :)

Tavrobel
12-08-2006, 08:49 PM
79 * 1 = 79. Apparently, 79 ^ 1 is also 79. 79 + 79 = 158 by the end of 2007. However, we also have the "Theory of underrated" and the "Corollary of no one cares about Usernotes," effectively reducing my Total Usernotes to zero.

Or we can reach my maximum limit by using e^x.

Take that math!

oddler
12-08-2006, 08:51 PM
I currently have 485 usernotes within almost an 8 month span. This yields 2.02 usernotes per day. In one more year I should accumulate 737 more for a grand total of 1222.

Disclaimer:
This is merely an estimate seeing as more people have been blowing me up lately.

sephirothishere
12-08-2006, 09:23 PM
5 months...abotu 75 usernotes...thats uh...*scratches head...* 15 a month......so in 7 months...a full year...i will have...105 more...thats almost 200...so there...

Martyr
12-08-2006, 09:32 PM
I joined sometime in 2004. I have about 180 User Notes. It's 2007 now (3 years)... 60 each year about...

By 2008, I should have approximately 240 User Notes

Evastio
12-08-2006, 09:58 PM
I usually get three usernotes a day.

So in one year: (3 * 365.25) + the 666 I already have = 1761.75 Usernotes!!!! :D

Although I wonder when I'll be getting that 3/4th of a usernote. :confused:

rubah
12-08-2006, 10:51 PM
I can't remember how, but I'm pretty sure my usernote graph has a horizontal asymptote at 300. function f(x) is dependent on the amount of whorage of my usernotes that RSL does, and as that trickled off, so have my usernotes increases.

yumi
12-08-2006, 11:01 PM
Lets see...
I've been here a year and a half and in that time I have amassed a grand total of 7 usernotes
12 months + 6 months = 18 months
18/7 = 0.39 user notes/month
0.39 user notes x 12 months = 4.7
7+4.7=11.7
Therefore in 1 year I should have 11.7 usernotes. Yey me!!

Vincent, Thunder God
12-08-2006, 11:30 PM
In 8 months of heavy activity I have received 573 usernotes.

573 / 8= 71.625

71.625 x 12 = 859.5

So when the year is complete, at this rate, I should have roughly 860 usernotes. I'm happy with that.

abrojtm
12-09-2006, 01:48 AM
Over my like what? Four and a half years, I've amassed about 35 whole notes. Congratulations me. However, the notes have only been around like two and a half years so...
I'll have 49 usernotes by December 8 2007. That is if I don't kill myself from lack of usernotes before that.
*readies noose*

Rengori
12-09-2006, 01:49 AM
I wouldn't know since I don't get my usernotes back till January.

DarkLadyNyara
12-09-2006, 02:06 AM
Lessee... I have been here since 01/23/05, so 684 days if my calculations are correct. I have 210 user notes. 210/684=0.3 usernotes a day. Multiply that by 365, and in one year I will have 112 additional usernotes for a total of 322. :D

Of course, it'll likely be more than that, since I'm getting far more recently than I used to. But I'm not even gonna try to figure that out. :D

Goldenboko
12-09-2006, 02:15 AM
I can't wait to see what it would be like if Meat Puppet Responded.

Sefie1999AD
12-09-2006, 12:52 PM
I've had 102 usernotes in a little over 5 years, but usernotes didn't exist beyond 2.5 years ago, so I've had 102/2.5=40.8 usernotes per year, meaning I can expect to have somewhere in the vicinity of 102+40.8=142.8 usernotes in one year's time, provided I continue to post at a similar rate to what I manage now.

Joy. :p

I have 127 user notes in... 5-6 years, but if we take the above statement into consideration, I have 127 notes/2.5 years = 50.8 user notes in a year. This means I'll have (127+50.8) user notes = 177.8 ~ 178 user notes after a year.

Rantz
12-09-2006, 01:05 PM
Approx. 1300 in 8 months = 162.5 a month
162.5 * 12 = 1950 in a year.
1950 + 1300 = around 3250 by the end of 2007. But that's a very simplified way of counting. :)

Pike
12-09-2006, 08:27 PM
I receive, on average, 1.315 usernotes every month. (Oh yeah, I'm loved. Actually I just don't post much. XD) So in a year I should have 15.789 more usernotes (round that up to 16), which would bring my total to 41. :choc2: