Results 1 to 8 of 8

Thread: *throws his computer into a wood-chipper*

  1. #1
    誰かの願いが叶うころ musashius's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Hollow Bastion
    Posts
    245

    Default *throws his computer into a wood-chipper*

    <font color="#DBDBDB">Okay, everytime, no matter how many times I reboot, my IE will fail to load forums properly. That's any forums. I've tried everywhere, and no matter what, forums will only load half-way unless I refresh. It says that it's "Done, with errors."

    Can someone please help me out?

    Sometimes, when I just click something, my IE performs an illegal operation and shuts down.
    don't u θink? i 罠 β wiθ u

  2. #2
    ORANGE Dr Unne's Avatar
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    7,393
    Articles
    1
    Contributions
    • Former Administrator
    • Former Developer
    • Former Tech Admin

    Default

    IE's screwy. What sorts of errors does it give? If you double-click the little message on the bar at the bottom it'll tell you specifically what the error was. It's probably a bunch of Javascript errors. Everyone gets those here at EoFF. The banner code has some bugs in it.

  3. #3
    Your worst wet nightmare Squally Leonharty's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Maastricht, the Netherlands
    Posts
    314
    Contributions
    • Notable contributions to former Help Forum

    Default

    Have you already re-installed IE? If not, do it then. That might fix the problem. If so, then, umm... We'll see then.

  4. #4
    Hypnotising you crono_logical's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Back in Time
    Posts
    9,313
    Contributions
    • Former Administrator
    • Former Cid's Knight

    Default

    Easy option - don't use IE, use Opera instead, it loads faster and other stuff
    Problems playing downloaded videos? Try CCCP


  5. #5
    Your worst wet nightmare Squally Leonharty's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Maastricht, the Netherlands
    Posts
    314
    Contributions
    • Notable contributions to former Help Forum

    Default

    Opera might load fast, it doesn't show fonts properly and sometimes messes up tables and other things. It happens a lot when browsing through sites with an iframe. *huggles IE* IE is the best.

  6. #6
    Hypnotising you crono_logical's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Back in Time
    Posts
    9,313
    Contributions
    • Former Administrator
    • Former Cid's Knight

    Default

    Heh, I hadn't really noticed
    Problems playing downloaded videos? Try CCCP


  7. #7
    w00t Acmlm's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Mirabel, Quebec Posts: 615 + 4068
    Posts
    25
    Contributions
    • Former Administrator
    • Former Cid's Knight

    Post 4648

    I have yet to try Opera ... but I'm just fine with Internet Explorer 6.0 (and that's coming from someone whose favorite browser used to be Netscape )

  8. #8
    Your worst wet nightmare Squally Leonharty's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Maastricht, the Netherlands
    Posts
    314
    Contributions
    • Notable contributions to former Help Forum

    Default

    I've got IE 6.0 too. It was already installed when I installed Windows XP.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •