Page 5 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 61 to 75 of 130

Thread: Post-Server Move Issues

  1. #61
    Yossarian Lives Administrator Psychotic's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    50,962
    Articles
    71

    Default

    The FF content on the frontsite isn't accessible through the usual I, II, III etc buttons.

  2. #62
    Sh♥tposter Extraordinaire Jinx's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    21,552
    Articles
    4
    Blog Entries
    14

    FFXIV Character

    Winter Arcana (Sargatanas)

    Default

    Do we still have name chocobos?
    mfw you post

  3. #63
    Newbie Administrator Loony BoB's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Edinbugger
    Posts
    51,250
    Articles
    53
    Blog Entries
    19

    FFXIV Character

    Loony Bob (Sargatanas)

    Default

    That's part of vBActivity, and will probably be re-added in time, but not until after other things have been sorted. Thankfully I was able to back up the settings from the older one and that means I don't have to spend weeks redoing it all.
    Bow before the mighty Javoo!

  4. #64
    Nameleon. Huckleberry Quin's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    These mountains are made of rainbows.
    Posts
    20,008
    Blog Entries
    3
    Contributions
    • Former Cid's Knight

    Default

    Just so you know, spoiler tags can't be viewed either.

  5. #65

    Default

    The PTA has disbanded!!!

  6. #66
    Very VIP person Tech Admin Rantz's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    NorthernChaosGod
    Posts
    17,623
    Articles
    1

    Default

    jQuery was missing so I reinstalled that. Fixed the spoiler issue. Also added a bunch of plugins back in for various user settings like date/time formats and whatnot.
    My name is , I am God , and wine, and a pool of cancer -century Arab rantzyen

  7. #67
    Krankzinnigheid ligt dich Colonel Angus's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    The Miami of Canada
    Posts
    5,516
    Articles
    81
    Blog Entries
    4
    Contributions
    • Former Editor

    Default

    IDK if this has anything to do w/ Post-Server Move Issues, or if my laptop chose to be loopy today, but I'm getting, on some threads w/ pics, the images not showing, & the first post the text is vertical.

    Google Chrome, Windows Vista, XV theme

    Edit: I figured out it's posts that are rep'd.
    Last edited by Colonel Angus; 11-30-2014 at 08:56 PM.

  8. #68
    penisword chionos's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Posts
    3,916

    FFXIV Character

    Chionos Delamar (Sargatanas)

    Default

    It looks like in-post rep is showing now. But it's a broken link, not the limit break bar.

  9. #69
    Very VIP person Tech Admin Rantz's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    NorthernChaosGod
    Posts
    17,623
    Articles
    1

    Default

    That should be fixed now. The image for in-post rep was missing. If it's still missing somewhere, let me know what style.
    My name is , I am God , and wine, and a pool of cancer -century Arab rantzyen

  10. #70
    penisword chionos's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Posts
    3,916

    FFXIV Character

    Chionos Delamar (Sargatanas)

    Default

    It's showing in the classic styles now, at the very least.

    Good job, Rantz. You's a good little automaton.

  11. #71
    (charm)anders was right Pike's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Circle Tower :shifty:
    Posts
    18,602
    Articles
    13

    FFXIV Character

    Althalor Lightpike (Excalibur)
    Contributions
    • Former Editor
    • Former Cid's Knight
    • Former Social Media Manager

    Default

    Clicking on the article count in someone's postbit leads to a 404.

  12. #72
    (charm)anders was right Pike's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Circle Tower :shifty:
    Posts
    18,602
    Articles
    13

    FFXIV Character

    Althalor Lightpike (Excalibur)
    Contributions
    • Former Editor
    • Former Cid's Knight
    • Former Social Media Manager

    Default

    Actually, lots of links on the forum are 404s. Example: "Become a Contributor Today!" in the site contributions subforum.

  13. #73
    Newbie Administrator Loony BoB's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Edinbugger
    Posts
    51,250
    Articles
    53
    Blog Entries
    19

    FFXIV Character

    Loony Bob (Sargatanas)

    Default

    Dunno about the article link in postbits, but the Site Contributor one is now fixed.
    Bow before the mighty Javoo!

  14. #74
     Master of the Fork Cid's Knight Freya's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Yer pants
    Posts
    25,056
    Articles
    269
    Blog Entries
    34

    FFXIV Character

    Freya Meow (Sargatanas)

    Default

    Almost all content links from the frontsite for the various entries gives me a blank page.


    OH Paul already mentioned it. WHoops

  15. #75
    Tangled Site Contributor Aulayna's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    6,599
    Articles
    143
    Blog Entries
    28

    FFXIV Character

    Mayrissa Fablestay (Sargatanas)
    Contributions
    • Former Developer
    • Former Editor

    Default

    I can't edit my E3 articles to fix the broken images D:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •