Page 1 of 9 1234567 ... LastLast
Results 1 to 15 of 130

Thread: Post-Server Move Issues

  1. #1
    Newbie Administrator Loony BoB's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Edinbugger
    Posts
    51,250
    Articles
    53
    Blog Entries
    19

    FFXIV Character

    Loony Bob (Sargatanas)

    Default Post-Server Move Issues

    Post any issues in this thread if you can.

    Known Issues
    - Streams page not yet working.
    - Plugins not yet installed, including vBActivity
    - www.eyesonff.com does not redirect to home.eyesonff.com
    - Seems to be some kind of problem with background colours/images in certain styles for some users.
    - Stats on forums index need to be re-coloured on some styles.

    Done:
    - Plugins not yet installed, including Chat and the stats for the last seven days that appear at the bottom of the forums index.
    - Mobile Style needs to be re-uploaded.
    - favicon missing.
    - Dates aren't adapting to the custom profile field we set for 'em.
    - Ditto Quick Reply.
    - Spoiler tags not working.
    - vB-generated emails not working.
    - Quotes-within-quotes not working as they used to.
    - Rep doesn't show up on posts... but SHOULD IT? ~decisions~
    Bow before the mighty Javoo!

  2. #2
    Actual cannibal Pheesh's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    'Straya
    Posts
    8,362
    Articles
    4
    Blog Entries
    5

    Default

    There's no link to chat on the upper tabs anymore.

  3. #3

    Default

    On mobile the front page forums are all the way to the right.

  4. #4
    Newbie Administrator Loony BoB's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Edinbugger
    Posts
    51,250
    Articles
    53
    Blog Entries
    19

    FFXIV Character

    Loony Bob (Sargatanas)

    Default

    I'll re-upload the mobile style tonight when I get back home, that should fix that issue. Chat is a plugin, so I've added that to the Known Issues.
    Bow before the mighty Javoo!

  5. #5

    Default

    Re-direction after logging in didn't work for me.

    "Invalid redirect URL (http://www.eyesonff.com/)"
    Making a slow come back since 2008

  6. #6
    Newbie Administrator Loony BoB's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Edinbugger
    Posts
    51,250
    Articles
    53
    Blog Entries
    19

    FFXIV Character

    Loony Bob (Sargatanas)

    Default

    I'll let Mike make the call for the www redirect, as I believe he is still using that end of things to tap into the old server if we need anything from it.
    Bow before the mighty Javoo!

  7. #7

    Default

    I can rotate it for a night to get to my beloved forum. I'm just glad we are back.

  8. #8
    Crazy Scot. Cid's Knight Shauna's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    In the land of Scots
    Posts
    20,377
    Articles
    52
    Blog Entries
    1

    FFXIV Character

    Sheetle Bug (Sargatanas)

    Default

    I cannot change the postbit to be beside the post. I checked the settings, and it says it should be beside, but it persists above the post.

  9. #9
    Actual cannibal Pheesh's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    'Straya
    Posts
    8,362
    Articles
    4
    Blog Entries
    5

    Default

    This could be one of those things that comes with using a semi-obscure browser, but this is what the 'articles' section of the site looks like for me

    weird forums.png

    Edit: just checked and it looks the same on Faded Fantasy on my phone.

  10. #10
    Ta-Ra-Raspooteen Cid's Knight Night Fury's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    11,510
    Articles
    156
    Blog Entries
    28

    FFXIV Character

    Liara Lavender (Sargatanas)
    Contributions
    • Former Editor
    • Hosted the Ciddies

    Default

    No article count/link to articles in postbit.

    No cache clear button.


  11. #11
    Newbie Administrator Loony BoB's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Edinbugger
    Posts
    51,250
    Articles
    53
    Blog Entries
    19

    FFXIV Character

    Loony Bob (Sargatanas)

    Default

    Quote Originally Posted by Pheesh View Post
    This could be one of those things that comes with using a semi-obscure browser, but this is what the 'articles' section of the site looks like for me

    weird forums.png

    Edit: just checked and it looks the same on Faded Fantasy on my phone.
    Can you confirm your browser + version, and also show us what Fifteen looks like in that browser?
    Bow before the mighty Javoo!

  12. #12
    Actual cannibal Pheesh's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    'Straya
    Posts
    8,362
    Articles
    4
    Blog Entries
    5

    Default

    I use opera and it looks the same on the new and up to date (version 26.0.1656.24) and the old version. My mobile browser is safari and it looks the same on that.

    Fifteen skin is the same.

    forum weird 2.png

    and here's a screencap of my phone using faded fantasy

    phonecap.png

  13. #13
    Ta-Ra-Raspooteen Cid's Knight Night Fury's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    11,510
    Articles
    156
    Blog Entries
    28

    FFXIV Character

    Liara Lavender (Sargatanas)
    Contributions
    • Former Editor
    • Hosted the Ciddies

    Default

    Looks like it's just your adblock removing the placement there.


  14. #14
    Actual cannibal Pheesh's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    'Straya
    Posts
    8,362
    Articles
    4
    Blog Entries
    5

    Default

    Locky thought I was talking about something different. I just checked every skin and every single one defaults to a white background colour in the articles section of the forum.

  15. #15
    Crazy Scot. Cid's Knight Shauna's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    In the land of Scots
    Posts
    20,377
    Articles
    52
    Blog Entries
    1

    FFXIV Character

    Sheetle Bug (Sargatanas)

    Default

    Ooh, I am getting that in work too! Cannot screencap for data security reasons, but on IE9 here, Fifteen.

    It's almost like the nav bar bit has no transparency or something. :3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •